Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

git artık! gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi...

YazarMesaj
bedoş01
Arkadaş
Arkadaş

git artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Empty
MesajKonu: git artık! gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi...   git artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 12:21 pm

git artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Ngq16s

Yok(ol)uşların direnci kurşunlanmış yürüyüşlerinde belalı başım...

Küçük metinler halinde coşarken şiir soluklu sevdamgit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2 büyük savaşların kanlı yıkımları kaldı meydanlarda...

Sınırları mayın döşeli coğrafyamıngit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2gittikçe daralan çemberinde örselendigit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2yorgun adımlarım..

Şimdi sazın tellerinde kendini asan acılara sahipgit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2 dilimdeki türküler...

"Bana kendini anlatma!... Gülüşün (s)aklayamaz yan(ıl)gınların yakıcılığını"

Gecenin ayışığı vurmuş ihanetinin yüzüne
Ne yana yürüsem yalınayak eylem adımlarıylagit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2
Kayıp ilanı asılı duvarlar barikat kuruyor yürüyüşlerimegit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2 fail-i meçhul (k)ayıpların hükümsüz kalmış dosyaları…kursağımda soğuk cesetler taşıyorum…

Oysa Senin için söylerdim;
Tutsaklığımın o lirikgit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2 o yokuşlar çıkan ezgisini.
kıskançlık çizerdim duvarlarıma yokluğunda…

Şimdi kanatları çekilmiş güvercinlerin uçamayışlarını bölüşüyorum taş bahçemde…
saçlarımda beyaza dönmüş kızıllıklar savruluyor soğuk rüzgarlarda…
“Bakma öyle yüzüme !...Savurdun işte yeditepeden aşağı düşlerimi…”

yüzüme çarpan mezar taşlarıyla uyanıyorum sabah…
Göğüs kafesimde çoğalıyor bir ölünün yalnızlıkları…
Sanık sandalyesine oturtulmuş düşlerimin öfkeli telaşındagit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2
yine yangın yeri satırlarım

Bıçağın kemiğime dayandığı kuşatılmış gecelerimingit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2
hüzün vardiyalarında kaybettim gülüşlerimi...
Kalın duvarlarla ayırdım hayatımı her şeyden...
Artık eski bir tren yolculuğudur gözlerimgit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2garların grisinde… yalnız...
Hangi sevincin boynuna sarılsam git artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2kısa kaldı kollarım (s)arınmalara...

“Namluya sürülü son hecemi de tetikliyorum boşluğa…”

Kaç ağlamak gömdüm ihanet kızılı şafaklara git artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2kimse bilmez..
Acıyı ilk senin gözlerinde görmedim ki !...
Dizlerimin üstünde savaştı hep uslanmaz direnişim..
Yenilgilerimi kendi zaferi sayanlarla eşdeğer mi yüreğim ?
Ben kontra mevsiminde voltaladımgit artık!  gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi... Virgul2 Diyarbekir’in dar sokaklarını…

Takarrof mermisiyle ensesinden vurulmuş Fail_i meçhul acılar taşıyorum sol yanımda… Ölümlerden öfke biriktirdim isyanıma…
Bu yüzden avazım çıktığı kadar bağırıyorum tiz sesimle;
Ensesinden vurulmuş zaferler yıldıramaz insanca sevgimi…
İlla ki göğsünden vurulacak… İlla ki göğsünden…

“Git artık !... Gözlerin de onaramaz kırılgan öfkemi"

git artık! gözlerinde onaramaz kırılgan öfkemi...
1 sayfadaki 1 sayfası